Εταιρικό Προφίλ

Με μια πορεία 45 ετών, η εταιρία Varelas Home Design αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού σε είδη υγιεινής, πλακίδια, είδη μπάνιου και κουζίνας και άλλα δομικά υλικά καλύπτοντας από το πιο απλό μέχρι το πιο εξεζητημένο γούστο. Πέρα από πληθώρα ιδιωτικών κατασκευών, σημαντικές ξενοδοχειακές αλυσίδες, εταιρίες διαχείρισης τεχνικών έργων, εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένοι επαγγελματικοί χώροι, όπως εστίασης, διασκέδασης, ιατρεία και γραφεία φέρουν την σφραγίδα της Varelas Home Design. Έχοντας θέσει υψηλούς στόχους για το μέλλον, η Varelas Home Design έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της προς το εξωτερικό, όπου δραστηριοποιείται σε ιδιωτικά έργα και μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε Κύπρο, Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ντουμπάι, αλλά και στο εσωτερικό με μια νέα πρόταση για την εξυπηρέτηση των πελατών. Έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο showroom με δυνατότητα πρόσβασης 24 ώρες το 24ωρο στις πιο exclusive σειρές των προϊόντων της.
Η συνέπεια προς τους πελάτες μας, ο επαγγελματισμός μας και η προσήλωση στην ικανοποίηση κάθε ανάγκης καθιστούν πρωταρχικούς παράγοντες για την επιλογή της εταιρίας μας από την μικρότερη ανακαίνιση ως την μεγαλύτερη κατασκευή.

Με εφαλτήριο το όνειρό σας, η εταιρεία Βαρελάς, σας παρέχει άμεσες λύσεις με άριστης ποιότητας προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Το καταρτισμένο προσωπικό μας με τις εξειδικευμένες γνώσεις του και την φιλική του προσέγγιση θα σας ξεναγήσει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με σκοπό να υλοποιήσετε από κοινού την κάθε σας ιδέα. Η διαρκή μας ενημέρωση για το νέο ρεύμα της αγοράς και η τακτική επαφή μας με τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου στην Ευρώπη, μας φέρνει στην πρώτη γραμμή καινοτόμων υλικών, πρωτοποριακών προϊόντων και διεθνών τάσεων στις κατασκευές και την διακόσμηση.

Διαβάστε
Άρθρα & Συνεντεύξεις

Η δημιουργικότητα και η πείρα μας στην εξυπηρέτησή σας!