Η Εταιρεία

Με επιχειρηματική δράση από το 1975, η εταιρεία ΒΑΡΕΛΑΣ ακολουθώντας τα βήματα του ιδρυτή της Ευθύμιου Βαρελά ηγείται στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού .

Επώνυμους οίκους όπως …….

ΠΛΑΚΑΚΙΑ-ΥΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Ricchetti Galassia
Roberto Cavalli Novellini
Manifattura del Duca Sanitana
Cerdisa Ideal Standard
Viva Grohe
FloorItalia Geberit
Imso Mariani
Moda Treemme
Edilgres Dolomite
Edilquoghi Simas
Campani Fontealta
Terratinta Gsi
Colli Scarabeo
Casalgrande Padana Fayans
Capri Duemmeggi
Durstone Bandini
Goldencer Bathco
Stn Sanco
Ceranosa Bronze
Elfos Inda
Decus Franke
Cicogres Blanco
Bestile Macart
Mainzu Carron
Cinca Apell
Levantina Sanitec
Ston Elica
Hydre Zebis
Metal Border Impact Bath
Azimut Resine Furnibath
Squamers Alifragkis
Kerakoll Novel
Marmoline Probagno
Novamix

Με έδρα στο Ίλιον Αττικής και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, η εταιρία μας παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα έργων ιδιωτικής και επαγγελματικής φύσης. Αλυσίδες ξενοδοχειακών μονάδων, εταιρείες διαχείρισης τεχνικών έργων, εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένοι επαγγελματικοί χώροι όπως εστίασης, διασκέδασης, ιατρεία και γραφεία, δείχνουν εμπιστοσύνη στην πολυετή μας εμπειρία και την άριστη γνώση της αγοράς μας. Η συνέπεια προς τους πελάτες μας, ο επαγγελματισμός μας και η προσήλωση στην ικανοποίηση κάθε ανάγκης καθιστούν πρωταρχικούς παράγοντες για την επιλογή της εταιρίας μας από την μικρότερη ανακαίνιση ως την μεγαλύτερη κατασκευή.

 

Με εφαλτήριο το όνειρό σας, η εταιρεία Βαρελάς σας παρέχει άμεσες λύσεις με άριστης ποιότητας προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Το καταρτισμένο προσωπικό μας με τις εξειδικευμένες γνώσεις του και την φιλική του προσέγγιση θα σας ξεναγήσει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με σκοπό να υλοποιήσετε από κοινού την κάθε σας ιδέα. Η διαρκή μας ενημέρωση για το νέο ρεύμα της αγοράς και η τακτική επαφή μας με τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου στην Ευρώπη μας φέρνει στην πρώτη γραμμή καινοτόμων υλικών, πρωτοποριακών προϊόντων και διεθνών τάσεων στις κατασκευές και την διακόσμηση.

 

Η δημιουργικότητα και η πείρα μας στην εξυπηρέτησή σας!