Για Επαγγελματίες

Στηριζόμενη στην μακροχρόνια εμπειρία της και το εύρος των προϊόντων της, η εταιρία Varelas Home Design αποτελεί την ιδανική επιλογή του κάθε επαγγελματία του κατασκευαστικού κλάδου είτε για έργα low cost είτε για projects υψηλών απαιτήσεων.

Αντιπροσωπεύοντας τους πιο διακεκριμένους και αξιόπιστους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, η εταιρία έχει διασφαλίσει μια πληθώρα προϊόντων ικανά να καλύψουν κάθε γούστο και προτίμηση από άκρως κλασσικές ως τις πλεον ακραίες και καινοτόμες επιλογές, καθώς και να προσφέρει την δυνατότητα tailor-made ειδών. Από την γκάμα των προϊόντων δεν απουσιάζουν οι πλήρεις σειρές ειδικών προδιαγραφών, σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως αντιβανδαλικά αξεσουάρ, Α.Μ.Ε.Α προϊόντα κ.λ.π. Με ένα φυσικό κατάστημα όπου δεσπόζουν πολλές έτοιμες δομημένες προτάσεις (ανανεώσιμες σε τακτά χρονικά διαστήματα με τις τελευταίες τάσεις )και με χιλιάδες κωδικούς προϊόντων ετοιμαράδοτοι, ακόμα και παραγγελίες της τελευταίας στιγμής μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα. Ο ιδιόκτητος στόλος των φορτηγών της εταιρίας, εξοπλισμένος με γερανό, διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά και ταχύτατη παράδοση ακόμα και σε όροφο κτηρίων εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες. Και φυσικά οι υπηρεσίες της εταιρίας ενισχύονται από ένα δυναμικό τμήμα μετά-πώλησης (after-sale) όπου σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα των κατασκευαστών εγγυάται την προμήθεια αναλωσίμων και ανταλλακτικών στο μέλλον, καθώς και να παράσχει όποιο απαραίτητο πιστοποιητικό των παραγωγών εργοστασίων.

Τέλος, η εταιρία Varelas Home Design αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των επαγγελματιών έχει δημιουργήσει ένα ειδικό showroom με δυνατότητα πρόσβασης 24 ώρες το 24ωρο όπου οι πελάτες με συνοδεία αρχιτεκτόνων θα μπορούν να δουν από κοντά τις πιο exclusive σειρές των προϊόντων της πέρα του ωραρίου των καταστημάτων. Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετείται μια ομάδα πελατών που έχουν περιορισμένο χρόνο ή και αδυναμία να επισκεφτούν το κατάστημα στις ώρες λειτουργίας του, καθώς επίσης μπορεί να δυσκολεύονται να επιλέξουν προϊόντα μέσα από ένα κατάλογο.

Για την επικοινωνία με τα αρμόδια τμήματα, μπορείτε να απευθυνθείτε στο : [email protected]